Trådløs teknologi

Læs alt om det nyeste indenfor trådløs teknologi, smart home gadgets og IoT.

blog

Trådløs oplader til bilen: Sådan vælger du den rigtige!

En trådløs oplader til bilen kan være en fantastisk tilføjelse til køreturen. Men der er er også forskel på, hvordan en mobilholder med trådløs opladning virker. I denne artikel giver vi dig derfor et overblik over fordele og ulemperne ved forskellige trådløse opladere til bilen.

Står du og skal...

blog

Natbord med trådløs opladning: Nem opladning af mobil om natten - se udvalget her!

Opladning af mobil om natten. Det er formentlig dén rutine, de fleste af os har. Hvorfor ikke gøre det hele lidt nemmere og anskaffe en bordlader, så du kan få et natbord med trådløs opladning? På den måde er det bare at placere mobilen ovenpå på bordpladen - og hovedet på hovedpuden.

Trådløs opl...

blog

Hvordan lader man en powerbank og hvad er mAh?

Her får du en rigtig god og simpel forklaring på spørgsmålene, som mange stiller. For hvordan oplader man en powerbank, og hvad betyder mAh egentlig?

Hvis du er interesseret i, hvordan man bruger en powerbank, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Powerbanken er efterhånden blevet populær h...

blog

Hvad er en powerbank?

Hvad er en powerbank i det hele taget? Og hvis man kigger under overfladen, hvordan fungerer en powerbank så egentlig? Dé spørgsmål, svarer vi på i denne artikel.

Powerbanks har efterhånden eksisteret i mange år, og nogle har måske en god idé om, hvad en powerbank er - men omvendt er begrebet helt...

blog

Få et overblik: Her er alle qi kompatible smartphones

Hvilke telefoner understøtter trådløs opladning? I denne artikel giver WireLessly.dk et overblik over qi kompatible smartphones, der enten har trådløs opladning indbygget, eller smartphones der kan bruge en modtager til trådløs opladning.

For at kunne give et overblik over qi kompatible smartphon...