Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Velkommen til WireLessly's blog

Hvad er trådløs opladning? Hvilken powerbank skal jeg vælge? Og hvordan fungerer en transportabel oplader til mobilen egentlig? Dét og mange andre spørgsmål kan du finde svar på i artiklerne her på bloggen

Få et overblik: Her er alle qi kompatible smartphones

Hvilke telefoner understøtter trådløs opladning? I denne artikel giver WireLessly.dk et overblik over qi kompatible smartphones, der enten har trådløs opladning indbygget, eller smartphones der kan bruge en modtager til trådløs opladning.

For at kunne give et overblik over qi kompatible smartph...

Trådløs oplader til bilen: Sådan vælger du den rigtige!

En trådløs oplader til bilen kan være en fantastisk tilføjelse til køreturen. Men der er er også forskel på, hvordan en mobilholder med trådløs opladning virker. I denne artikel giver vi dig derfor et overblik over fordele og ulemperne ved forskellige trådløse opladere til bilen.

Står du og skal...

Hvordan lader man en powerbank og hvad er mAh?

Her får du en rigtig god og simpel forklaring på spørgsmålene, som mange stiller. For hvordan oplader man en powerbank, og hvad betyder mAh egentlig?

Hvis du er interesseret i, hvordan man bruger en powerbank, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Powerbanken er efterhånden blevet populær h...

Hvad er en powerbank?

Hvad er en powerbank i det hele taget? Og hvis man kigger under overfladen, hvordan fungerer en powerbank så egentlig? Dé spørgsmål, svarer vi på i denne artikel.

Powerbanks har efterhånden eksisteret i mange år, og nogle har måske en god idé om, hvad en powerbank er - men omvendt er begrebet helt...

Natbord med trådløs opladning: Nem opladning af mobil om natten - se udvalget her!

Opladning af mobil om natten. Det er formentlig dén rutine, de fleste af os har. Hvorfor ikke gøre det hele lidt nemmere og anskaffe et natbord med trådløs opladning? På den måde er det bare at placere mobilen ovenpå på bordpladen - og hovedet på hovedpuden.

Trådløs opladning handler om at tilpas...