Natbord med trådløs opladning: Nem opladning af mobil om natten - se udvalget her!

feature-image

Opladning af mobil om natten. Det er formentlig dén rutine, de fleste af os har. Hvorfor ikke gøre det hele lidt nemmere og anskaffe en bordlader, så du kan få et natbord med trådløs opladning? På den måde er det bare at placere mobilen ovenpå på bordpladen - og hovedet på hovedpuden.

Trådløs opladning handler om at tilpasse teknologien, så den passer ind i vores hverdag. Det kan fx indebære at tilbyde trådløs opladning på caféer eller indrette hjemmet på den smarteste måde og sikre en nem opladning af mobilen om natten. I denne artikel fokuserer vi på WireLessly’s bordlader, der fx kan bruges til at lave et sengebord med trådløs opladning.

Vivolink-traadlos-oplader-kopi

Du har måske allerede set vores oplader til at lave et bord med trådløs opladning i shoppen. I denne artikel kan du se, hvordan man kan lave et bord med trådløs opladning.

En ting er helt sikkert; vores smartphone er blevet en integreret del af hverdagen. Og vi har brug for, at den er fuldt opladet fra morgenstunden, når vi skal på arbejde og bruge den i løbet af dagen. Et natbord med trådløs opladning passer med andre ord perfekt ind i vores travle hverdag.

Induktiv opladning ved hjælp af Qi teknologien er en behagelig, nem og problemfri måde at oplade sin smartphone på. Når teknologien kobles sammen med et natbord øger det værdien af et møbel, som de fleste af os formentlig har brug for ved siden af sengen.

Et sengebord med trådløs opladning gør det samtidig let at samle mobilen op, hvis du skal tjekke klokken om natten - du er ikke begrænset af ledningen, og kan bare placere mobilen på bordpladen igen for at fortsætte opladningen.

Derfor er et natbord med trådløs opladning en god idé

Ikke noget med at bøvle med ledninger i mørket. Du kan være sikker på at vågne til en fuldt opladet mobil. Og du skal ikke være nervøs for at lade mobilen ligge på den trådløse oplader over natten. De nye trådløse opladere er nemlig lavet sådan, at de selv går på pause et kort stykke tid, hvis opladeren bliver varm - derfor er bordet ideelt til opladning af mobil om natten.

Med et natbord med trådløs opladning kan du altså gå i seng med et fladt mobilbatteri og vågne med en fuldt opladet smartphone. Mens du har sovet trygt.

Et natbord med trådløs opladning en god idé, fordi det passer ind i vores hverdag, og fordi vi slipper for at fumle med ledninger. Det er en udnyttelse af Qi teknologien, der sætter de bedste funktioner i spil.

Stuebord, sidebord eller sengebord med trådløs opladning? Du bestemmer!

Det er op til dig, om du vil bruge Vivolinks trådløse oplader til at lave et køkkenbord, stuebord eller natbord med trådløs opladning. Det kan også være et hvilket som helst andet møbel. Du bestemmer - trådløs opladning kan bruges efter de behov, du har.

Derfor vil vi også gerne vise forskellige versioner af, hvordan Vivolinks oplader kan bruges, så du kan se, hvilke muligheder der er.

Se et eksempel på et hvidt sengebord med trådløs opladning herunder:

Sengebord-med-tradlos-opladning

Som du måske kan se, er det på det hvide sengebord med trådløs opladning markeret, hvor du skal placere telefonen, så det er let at finde både i dagslys og i mørke. Du kan også vælge at have en helt glat og jævn overflade, men så kræver det lidt øvelse at placere telefonen rigtigt. Det stilrene look betyder, at bordet fint kan stå fremme og det er stadig nemt at finde opladningsmarkeringen om natten.

Det samme er tilfældet med nedenstående natbord med trådløs opladning, som er dækket med mat sort linoleum:

natbord-med-tradlos-oplader-lille

Linoleumsbehandlingen i den matte sorte farve giver bordet en behagelig overflade, som spiller fint sammen med det mørke opladningssymbol. Også i dette natbord med trådløs opladning er Qi-laderen sat fast under bordet, så du får en ren overflade.

Den trådløse oplader i bordet virker samtidig til både nyere iPhone, Android-telefoner og de fleste andre typer smartphones med trådløs opladning indbygget. Det skyldes, at Qi-teknologien er den mest udbredte teknologi inden for trådløs opladning. De fleste nyere smartphones understøtter således trådløs opladning ved hjælp af Qi-teknologien.

Bordet er samlet på nul-komma-fem, og du skal blot tilslutte opladeren én gang, og så kan du lægge din smartphone på bordpladen, mens den bliver opladet trådløst.

Ønsker du et stue- eller natbord med trådløs opladning i en anden udformning end dem, du har læst om herover? Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vivolinks trådløse oplader kan oplade igennem marmor, glas og træ på op til 3 cm tykkelse.