Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Natbord med trådløs opladning: Nem opladning af mobil om natten - se udvalget her!

Opladning af mobil om natten. Det er formentlig dén rutine, de fleste af os har. Hvorfor ikke gøre det hele lidt nemmere og anskaffe et natbord med trådløs opladning? På den måde er det bare at placere mobilen ovenpå på bordpladen - og hovedet på hovedpuden.

Trådløs opladning handler om at tilpasse teknologien, så den passer ind i vores hverdag. Det kan fx indebære at tilbyde trådløs opladning på caféer eller indrette hjemmet på den smarteste måde og sikre en nem opladning af mobilen om natten. I denne artikel fokuserer vi nemlig på WireLessly’s sengebord med trådløs opladning.

Du har måske allerede set vores bord med trådløs opladning i webshoppen. I denne artikel kan du se andre versioner af bordet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i en af disse alternative løsninger.

En ting er helt sikkert; vores smartphone er blevet en integreret del af hverdagen. Og vi har brug for, at den er fuldt opladet fra morgenstunden, når vi skal på arbejde og bruge den i løbet af dagen. Et natbord med trådløs opladning passer med andre ord perfekt ind i vores travle hverdag.

Induktiv opladning ved hjælp af Qi teknologien er en behagelig, nem og problemfri måde at oplade sin smartphone på. Når teknologien bygges ind i et natbord øger det værdien af et møbel, som de fleste af os formentlig har brug for ved siden af sengen.

Et sengebord med trådløs opladning gør det samtidig let at samle mobilen op, hvis du skal tjekke klokken om natten - du er ikke begrænset af ledningen, og kan bare placere mobilen på bordpladen igen for at fortsætte opladningen.

Derfor er et natbord med trådløs opladning en god idé

Ikke noget med at bøvle med ledninger i mørket. Du kan være sikker på at vågne til en fuldt opladet mobil. Og du skal ikke være nervøs for at lade mobilen ligge på den trådløse oplader over natten. De nye trådløse opladere er nemlig lavet sådan, at de selv går på pause et kort stykke tid, hvis opladeren bliver varm - derfor er bordet ideelt til opladning af mobil om natten.

Med et natbord med trådløs opladning kan du altså gå i seng med et fladt mobilbatteri og vågne med en fuldt opladet smartphone. Mens du har sovet trygt.

Et natbord med trådløs opladning en god idé, fordi det passer ind i vores hverdag, og fordi vi slipper for at fumle med ledninger. Det er en udnyttelse af Qi teknologien, der sætter de bedste funktioner i spil.

Stuebord, sidebord eller sengebord med trådløs opladning? Du bestemmer!

Som tidligere nævnt tilbyder WireLessly forskellige varianter af vores natbord med trådløs opladning. Og det er givet, at du ikke behøver at bruge bordet som et sengebord. Trådløs opladning der er integreret i et bord kan bruges efter de behov, du har.

Derfor vil vi også gerne vise forskellige versioner af vores bord, så du kan se, hvilke muligheder vi tilbyder.

Pt. tilbyder vi borde med trådløs opladning i farverne; mørkeblå, hvid og mat sort. Du kan samtidig vælge, om du ønsker en sort oplader med hvidt opladningssymbol eller en hvid oplader med sort opladningssymbol. Se et eksempel på sidstnævnte herunder med WireLesslys hvide sengebord med trådløs opladning:

Som du måske kan se, er opladeren i vores hvide sengebord med trådløs opladning nedfældet i bordpladen, så du får en glat og jævn overflade. Vi har samtidig valgt at bruge en kraftig trådløs Qi oplader der matcher bordets hvide farve. Det stilrene look betyder, at bordet fint kan stå fremme og det er stadig nemt at finde opladningsmarkeringen om natten.

Det samme er tilfældet med nedenstående natbord med trådløs opladning, som er dækket med mat sort linoleum:

Køb vores natbord med trådløs oplader her

Linoleumsbehandlingen i den matte sorte farve giver bordet en behagelig overflade, som spiller fint sammen med det sorte opladningssymbol. Også i dette natbord med trådløs opladning er Qi-laderen nedfældet i bordpladen, så du får en ren overflade.

Alle vores borde kommer med små klemmer, som kan sættes omkring ledningen og fast på bordbenet under bordet. På den måde kan du selv tilpasse bordets look afhængig af, hvor du vil have det stående.

[tweet="https://twitter.com/wirelesslydk/ status/990240213946523648"]

Den trådløse oplader i bordet virker samtidig til både iPhone, Android-telefoner og de fleste andre typer smartphones. Det skyldes, at Qi-teknologien er den mest udbredte teknologi inden for trådløs opladning. De fleste nyere smartphones understøtter således trådløs opladning ved hjælp af Qi-teknologien.

Bordet er samlet på nul-komma-fem, og du skal blot tilslutte opladeren én gang, og så kan du lægge din smartphone på bordpladen, mens den bliver opladet trådløst.

Ønsker du et stue- eller natbord med trådløs opladning i en anden udformning end dem, du har læst om herover? Eller er du interesseret i at få installeret trådløs opladning på din cafe? Kontakt os gerne med din forespørgsel, så vil vi forsøge at imødekomme dine behov.

Næste indlæg