Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Natbord med trådløs oplader

00019

Ikke på lager

899.00 Kr.
Tilføj til kurv
Speciallavet natbord med trådløs oplader i linoleumsoverflade

I dette natbord med trådløs oplader er der kælet for detaljerne og udtrykket. Natbordet er speciallavet i en mørkeblå linoleumsoverflade og den trådløse oplader er nedsænket i bordpladen, så du får en glat og jævn overflade. Dette natbord med trådløs opladning gør livet nemmere og er smukt at se på.

Hvis du vil have noget ekstra, og noget unikt, så er dette natbord med trådløs oplader et godt valg. Bordet har en håndlavet overfalde i mørkeblå linoleum, og den indbyggede kraftige Qi oplader er nedsænket i bordpladen, så overfladen er helt jævn.

Med en trådløs oplader i bordpladen kan du blot lægge din smartphone ovenpå opladersymbolet for at starte opladningen. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om ledningen eller at finde indgangen til kablet i mørket, når du er på vej i seng.

Et natbord med trådløs oplader er en rigtig god måde at opleve det unikke ved trådløs opladning, fordi løsningen indgår ubemærket i hverdagen.

Og dette natbord med trådløs opladning er en videreudvikling af WireLessly’s andre borde med trådløs opladning, hvor der er tænkt ekstra over designet.

Et natbord med trådløs opladning er en integreret del af hverdagen

WireLessly’s natbord med trådløs opladning er bygget med tanke på de omgivelser, det indgår i. Ledningen er skjult under bordpladen, og når du køber bordet følger der små klipse med, som du kan bruge til sætte ledningen fast til bordbenet, så den ikke ligger og flyder.

Står bordet ved siden af sengen og fungerer som et natbord med trådløs oplader, så skal du kun tænke på at lægge telefonen på bordpladen for at starte opladningen.

Du vågner til en fuldt opladet mobil, og kan samle telefonen op direkte fra bordpladen. Den indbyggede trådløse oplader er en kraftfuld Qi certificeret lader, der ligger i plan med resten af bordpladen.

Den robuste, men elegante, linoleumsoverflade giver bordet et stilfuldt udtryk og en behagelig skridsikker overflade, så du ikke skal bekymre dig om opladningen af din mobil om natten.

  • Trådløs standard: Qi
  • Input: DC5V/2A
  • Transmissions power: 5W
  • Ladespænding: 5V
  • Virkningsafstand: 5-8mmReviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Sengebord med trådløs oplader

Sengebord med trådløs oplader

849.00 Kr.

Tilføj til kurv

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

269.00 Kr.

Tilføj til kurv

Bord med trådløs opladning

Bord med trådløs opladning (Udsolgt!)

749.00 Kr.

Tilføj til kurv