Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

BASEUS Gravity mobilholder til luftkanal

00017

På lager

269.00 kr.
Tilføj til kurv
BASEUS Gravity mobilholder til luftkanal gør køreturen legende let!

BASEUS mobilholder sørger for at mobiltelefoner af enhver størrelse sidder sikkert og godt fast under kørslen - samtidig med at telefonen bliver opladet trådløst! BASEUS Gravity mobilholder er en kraftig og anerkendt oplader til mobiltelefon til bilen.

Gravity mobilholder fra BASEUS er ikke som andre telefon opladere til bilen. Når telefonen sættes i mobilholderen, sørger de to fangearme automatisk for at gribe fat om telefonen. Og der sidder den stabilt, så længe køreturen varer. Med 10W trådløs opladning er BASEUS Gravity mobilholder fuld af power, så du ikke behøver at bekymre dig om din telefons batteri, når du stiger ud af bilen.

BASEUS mobilholder installeres på ingen tid ved at sætte den fast i bilens luftkanal med en lille klemme. Kablet sætter du i bilens USB-indgang, og så er du klar til tusindevis af køreture, mens telefonen oplades trådløst!

En telefon oplader til bilen er en praktisk anvendelse af trådløs opladning, fordi den passer godt til vores hverdag. Måske vil man gerne bruge telefonens GPS, lytte til musik eller lave håndfrit opkald, mens man kører. Normalt ville telefonens batteri være mere afladet, når man steg ud af bilen, men med en BASEUS Gravity mobilholder, er telefonen istedet fuldt opladet og klar til at blive brugt igen.

BASEUS mobilholder i farven sort er en fleksibel og intelligent holder, der automatisk holder telefonen fast og kan dreje 360 grader, så du altid er sikker på, at skærmen er præcis i den position, du ønsker.

BASEUS mobilholder med 10W trådløs opladning

BASEUS Gravity mobilholder til luftkanalen er en kraftig oplader, der kan oplade telefonen med hele 10W. Har du fx en Samsung telefon med indbygget trådløs opladning, så er der god chance for, at du kan udnytte alle de 10W, når der skal oplades. Så er du altså sikret en hurtig opladning.

Har du en iPhone, som max kan oplades trådløst med 7.5W, så kan du med en Gravity mobilholder udnytte det til at få en superhurtig trådløs opladning.

BASEUS mobilholder har altså en kraftfuld indbygget Qi oplader. Den kan rotere 360 grader, så skærmen altid er i den position, du ønsker. Fangearmene på en Gravity mobilholder sørger automatisk for at mobiltelefonen holdes fast under køreturen. Du kan høre musik, bruge GPS og lave håndfrit opkald og stige ud af bilen med en fuldt opladet mobil.

Kort sagt: BASEUS Gravity mobilholder til luftkanal gør køreturen legende let!

  • Materiale: PC + Silicone
  • Farve: Sort
  • Output: 5V/2A * 9V/1.7A
  • Input: 10W (max)
  • Installation: Klemme
  • Position: luftkanal
  • Størrelse: 112105102mmIndhold i pakke:

  • 1 x BASEUS Gravity mobilholder
  • 1 x mikrokabel (1m)Reviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Trådløs biloplader

Biloplader - trådløs mobiloplader til bil

249.00 Kr

Tilføj til kurv

Qi billader

iCarer Qi billader 10W (Khaki)

299.00 Kr

Tilføj til kurv

qi billader

iCarer Qi billader 10W (brun)

299.00 Kr

Tilføj til kurv