Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

iCarer Qi billader 10W (Khaki)

00011

Ikke på lager

299.00 Kr.
Tilføj til kurv
Qi billader: Kraftig og elegant Qi oplader til bilen

Denne Qi billader fra iCarer er rå power, intelligente funktioner og elegant design i én og samme trådløse oplader. Med iCarer’s Qi oplader til bilen er du sikker på at nå frem til din destination med en opladet en mobil - om turen er kort eller lang. Uanset om det er en billader til iPhone eller en Samsung oplader til bilen, du søger, så tilbyder denne Qi billader nemlig hurtig 7.5W opladning til iPhone brugere eller 10W opladning til Samsung brugere!*

Du kan mærke, at der er tænkt over detaljerne, når du står med iCarers Qi billader i hånden. Om det er de minimalistiske mørke farver, hovedet der kan rotere 360° eller det faktum, at billaderen automatisk placerer smartphonen i den rigtige position. Det er kvalitet!

På den måde udgør iCarers Qi billader den perfekte kompagnon til bilejeren, der ønsker en komfortabel og nem måde oplade sin smartphone på.

Fordelen ved denne Qi oplader til bilen er, at du ikke behøver at fumle med at sætte telefonen fast i opladeren. Når telefonen sættes i skubbes holderen under opladeren ned, hvilket medfører at de to klemmer på siden af Qi opladeren spænder sig fast omkring din iPhone, Samsung eller anden Qi kompatible smartphone. Telefonen sidder derfor med det samme i den korrekte position, og bliver opladet på din foretrukne måde.

Qi billader med 5W, 7.5W eller 10W: Hurtig iPhone eller Samsung oplader til bilen!

iCarers Qi billader kommer med standardopladningen på 5W, hvor du blot sætter kablet i bilens USB-stik. Men der er også mulighed for bruge denne billader til iPhone med Quick Charge, hvis din Apple-model understøtter det. Det samme er muligt, hvis du planlægge at bruge den som en Samsung oplader til bilen.

Uanset hvilken smartphone model, du har, sikrer standardopladningen på 5W, at din mobil er opladet, når du når din destination.* Hvis du gerne vil have endnu hurtigere opladning er det også en mulighed. Ved at anskaffe en QC 2.0 adapter, kan du nemlig bruge iCarers Qi billader til din iPhone med 7,5W Quick charge!

Søger du en hurtig Samsung oplader til bilen, så er det også muligt at bruge iCarers Qi til det. Ved at bruge en QC adapter kan du nemlig oplade din smartphone med et output på hele 10W!

For de flest vil et output på 5W være rigeligt, da det sikrer en solid trådløs opladning af mobilen. Men er du til endnu hurtigere opladning, har du altså muligheden!

Qi Oplader til bilen med 360° rotation og landskabs- eller portrætfunktion

En af de vigtigste ting at overveje, når man kigger efter en Qi oplader til bilen, er, om der er mulighed for at telefonen kan drejes efter behov.

iCarer Qi billader kan rotere 360° og telefonen kan vendes, så den er i landskabs- eller portrætvisning. Det giver en fleksibilitet, som er vigtigt både for komforten samt kørerens og passagerernes sikkerhed. Hvis du sidder ved rattet vil du nemlig hurtigt kunne justere på skærmens placering efter behov. Hvis du har en medpassagerer kan du også vælge, at dreje skærmen, så passageren kan have øjnene på GPS’en, og kan fortælle, når der skal drejes.

Når telefonen i højere og højere grad bruges både som GPS, musikafspiller og til håndfrit opkald er det vigtigt, at dens tilbehør er nemt at håndtere og giver den fleksibilitet der er brug for i en bil.

Har billaderen det, så får man med iCarers Qi billader til gengæld et stykke kvalitetstilbehør, som netop gør det muligt at bruge alle telefonens funktioner under kørslen - uden at man skal tænke, at batteriet er tomt, når man er fremme! Tværtimod sikrer denne oplader til bilen, at du fx kan bruge den batterikrævende GPS-funktion på mobilen, mens du kører. Når du er fremme ved destinationen stiger du ud med en fuldt opladet telefon!

En Qi billader med intelligente funktioner og elegant design

Med iCarers Qi billader får du med andre ord en oplader med intelligente funktioner et elegant design. Udover at blot skal lade din telefon glide ned i holderen, hvorefter klemmerne på siden sørger for, at den er korrekt placeret, så kontrollerer Qi opladeren automatisk temperaturen på din telefon, og sørger for at køle ned, hvis den bliver for varm. Opladeren registrer også, når din telefon er 100% opladet, og stopper herefter, så mobilen ikke bliver over-opladet. Smart!

Det vil være synd ikke også at nævne designet på iCarer’s Qi billader. Opladerens centrum er lavet i mørkt læder, der går hånd i hånd med billaderens sorte farve. I midten af opladeren er der et minimalistisk opladningssymbol der indikerer, at vi har at gøre med trådløs Qi billader.

Som du måske har set i webshoppen, så tilbyder WireLessly flere forskellige trådløse Qi opladere til bilen. Har du fx set den mørkere version af iCarers Qi billader?

Du er altid velkommen til at henvende os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb af trådløse opladere. Herunder finder du en kort opsummering af, hvad vi mener der er vigtigt, at fokusere på, når man er på udkig efter en trådløs oplader.

Opsummering: Hvad er vigtigt, at kigge efter, når jeg skal finde en Qi billader?

 • En Qi oplader til bilen skal kunne rotere 360° for mest mulig fleksibilitet
 • Find en Qi billader med nem montering
 • Overvej om du har behov for 5W, 7,5W eller 10W trådløs opladning
 • Det skal være let at sætte telefonen i sin Qi billader til bilen
 • Find det rette look til din Qi oplader til bilen
 • Registrerer opladeren selv temperatur og opladningsprocent?
 • Hovedet kan roteret 360°
 • Skift mellem landskabs- eller portrætfunktion
 • Automatisk temperaturkontrol samt registrering af fuldt opladet smartphone
 • Automatisk korrekt placering af smartphone
 • Hurtig 7.5W opladning til iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus
 • Hurtig 10W opladning til Samsung S9/S9+/S8/S8+/S7/S7 edge/Note 8
 • Normal 5W opladning til alle andre enheder der understøtter Qi opladning
 • Input: 5V/2A, 9V/1.8A
 • Output: 5W - 10W
 • Opladnings distance: 0-4mm
 • Kabellængde: 1 m
 • Størrelse: 110 x 102 x 89 mmReviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
trådløs mobiloplader til bilen

Biloplader - trådløs oplader til bilen

249.00 Kr.

Tilføj til kurv

Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (blå) - transportabel oplader

299.00 Kr.

Tilføj til kurv

Qi lader til bilen

iCarer Qi billader 10W (Brun)

299.00 Kr.

Tilføj til kurv