Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

iCarer Qi billader 10W (brun)

00013

Ikke på lager

299.00 Kr.
Tilføj til kurv
Stærk Samsung billader eller iPhone oplader til bilen!

iCarers Qi lader til bilen er et stykke for sig. Man kan mærke, at der er tænkt over looket, kraften og funktionerne. Og så fungerer den både som en Samsung billader eller en iPhone oplader til bilen - ligesom de fleste andre smartphone brugere kan benytte 10W opladeren.

Uanset om du er Apple bruger og på udkig efter en iPhone oplader til bilen, eller du sværger til Android og har brug for en Samsung billader, så er iCarers Qi lader til bilen et godt bud. En fordelene ved Qi teknologien er nemlig, at de fleste største smartphone mærker understøtter denne type trådløs opladning.

Fleksibiliteten er ikke det eneste gode ved iCarers biloplader. Samsung og iPhone brugere får nemlig alle gavn det skønne ydre og smarte funktioner. Opladerens sorte farve og det brune læder i midten giver Qi laderen et eksklusivt og elegant look. Og det eksklusive look understøttes af opladerens funktioner - lige fra placeringen af telefonen til monteringen af opladeren.

Har du set iCarers Qi billader 10W i farven khaki?

Når du placerer din smartphone i denne Qi lader til bilen, så vil den nemlig automatisk sørge for, at din mobil sidder korrekt, så opladeren starter med det samme. Det skyldes, at når holderen under opladeren trykkes ned af telefonen, så griber de to arme rundt omkring mobilen og sætter den i den helt rigtige telefon. Smidighed og enkel montering er alfa omega, når man har at gøre med elektronisk tilbehør i bilen.

Monteringen er ingen sag, da Qi laderen nemt sættes fast i bilens udluftning ved at klemme bagsiden af opladeren fast hertil. Det sikrer, at iCarers Qi lader til bilen sidder, hvor den skal under kørslen. iPhone oplader til bilen eller Samsung billader - kvaliteten er den samme med iCarers qi lader til bilen.

Biloplader til iPhone og Samsung med mulighed for hurtig opladning

En anden ting som både Android og Apple brugeren kan benytte sig af, er opladerens mulighed for hurtig trådløs opladning. Som Apple bruger får du nemlig en biloplader til iPhone, der giver mulighed for hurtig 7.5W trådløs opladning! iCarers Qi lader til bilen kommer med et standard output på 5W, som er rigeligt for de fleste - og nok til at have en fuldt opladet mobil, når du ankommer til din destination.

Men for Apple brugeren der ønsker en lynhurtig iPhone oplader til bilen, så er det muligt at købe en QC 2.0 adapter og benytte sig af 7.5W trådløs opladning.

Det samme gør sig gældende for Android brugeren. Har du en ældre Android-model, der ikke understøtter hurtig trådløs opladning kan du stadig benytte iCarers lader til bilen og få et standard output på 5W. Men har du en nyere Android model og søger en hurtig Samsung biloplader, så er der også mulighed for det med iCarers biloplader. Der er nemlig indbygget mulighed for hurtig 10W trådløs opladning, som kan forløses ved at bruge en Quick Charge 2.0 adapter.

Uanset om du vælger 5W, 7.5W eller 10W trådløs opladning, skal du ikke bekymre dig om overopladning eller om, hvorvidt telefonen bliver for varm. Det er normalt at mobilen bliver en smule varm, når der bruges induktiv opladning, som er grundstenen i Qi teknologien. Men hvor hvor der tidligere har været eksempler på, at billige trådløse opladere - som typisk kan købes for under 100 Kr. - bliver overophedede, vil det aldrig blive tilfældet med iCarers Qi lader til bilen. Der er nemlig indbygget temperaturkontrol, ligesom det automatisk registreres, når opladningen når 100%. Endnu et eksempel på, at iCarers qi lader til bilen er kvalitet.

Portræt- eller landskabsvisning: iCarers Qi lader til bilen kan rotere 360°

Hele pointen med en Qi lader til bilen er, at den bidrager til den fleksibilitet, vi ønsker i hverdagen. Du sætter dig ind i bilen, putter mobilen i Qi laderen, og bruger samtidig telefonen til GPS, håndfrit opkald og måske til at spille musik. Når du når frem til din destination kan du stige ud af bilen med en fuldt opladet smartphone, som du har brugt den, mens du kørte.

Alt dette skulle foregå så gnidningsfrit som muligt. Ikke noget med at fumle for at få mobilen placeret korrekt i Qi laderen, sætte kabler i eller bruge kræfter på at rette mobilens position, når den er sat i laderen.

iCarers Qi lader til bilen bidrager til denne komfort og sikkerhed, når der køres. Der er mulighed for at dreje mobilen, så fx kan få landskabsvisning, mens du bruger telefonen som GPS. Skal du afspille musik eller lave håndfrit opkald er det måske rarere, at mobilen står oprejst i portrætvisning. Dette er muligt, fordi iCarers qi lader til bilen kan rotere 360°.

Uanset om du søger en iPhone oplader til bilen eller en hurtig 10W Samsung billader, får du altså masser af funktioner, fleksibilitet og førsteklasses design, hvis du vælger iCarers Qi lader til bilen.

Opsummering: Hvad er vigtigt, at kigge efter, når du skal finde en Qi lader til bilen?

 • Fleksibilitet: 360° rotation er vigtig i en Qi lader til bilen
 • Power: En Samsung biloplader med 10W output, iPhone oplader til bilen med 7.5W output eller et standard output på 5W?
 • Montering: Det skal være let at installere en qi lader til bilen
 • Enkel: Placeres telefonen automatisk det korrekt sted?
 • Design: Matcher opladerens design til bilen?
 • Intelligent teknologi: Kig efter automatisk temperaturkontrol og registrering af opladningsprocent
 • 360° rotation for mest mulig fleksibilitet
 • Mulighed for landskabs- og portrætfunktion
 • Automatisk temperaturjustering og registrering af opladningsprocent
 • Automatisk korrekt placering af smartphone
 • Hurtig 7.5W opladning til iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus
 • Hurtig 10W opladning til Samsung S9/S9+/S8/S8+/S7/S7 edge/Note 8
 • Normal 5W opladning til alle andre enheder der understøtter Qi opladning
 • Input: 5V/2A, 9V/1.8A
 • Output: 5W - 10W
 • Opladnings distance: 0-4mm
 • Kabellængde: 1 m
 • Størrelse: 110 x 102 x 89 mm

Indhold i pakke:

 • 1 oplader
 • 1 klemme til at fastsætte qi billaderen
 • 1 kabelReviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Qi billader

iCarer Qi billader 10W (brun)

299.00 Kr.

Tilføj til kurv

qi trådløs oplader 10w

Qi trådløs oplader 10w - Xoomz

299.00 Kr.

Tilføj til kurv

Trådløs biloplader

Biloplader - trådløs mobiloplader til bil

249.00 Kr

Tilføj til kurv