Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Bord med trådløs opladning

00001

Udgået

749.00 Kr.
Tilføj til kurv
Oplev fordelen ved et bord med trådløs opladning

Med dette bord med trådløs opladning får du en unik oplader uden ledning. Et bord med trådløs opladning er formentlig den løsning, der udnytter potentialet i Qi teknologien på den bedste måde. Du kan fx bruge bordet som et stuebord eller hjørnebord med trådløs opladning, der sikrer opladning af mobil om natten.

Er det muligt, at få et bord med trådløs opladning, der er solidt og til at betale? Ja, det er det. WireLessly ser det som sin fornemste opgave, at tilbyde produkter der kan gøre livet lidt lettere. Det er hele pointen med dette bord med trådløs opladning, der har en mørkeblålakeret bordplade udført i MDF-materiale og ben i lamineret bambus.

Bordpladen skjuler den nederste del af den indbyggede Qi oplader, så du kun skal bekymre dig om at placere din mobil ovenpå laderen. På den måde får du faktisk en oplader uden ledning, fordi den trådløse oplader kun skal tilsluttes en stikkontakt under bordet én gang. Derfor er det fx ideelt at anvende som et stuebord med trådløs opladning, der kan klare opladningen af din mobil, mens der snakkes, hygges eller ses film.

Det er dog ikke den eneste anvendelse for bordet med trådløs opladning. Dets højde og størrelse gør bordet særligt brugbart som fx sidebord, hjørnebord eller cafébord med trådløs opladning.

WireLessly’s bord med trådløs opladning er 400 mm højt, og den stærke Qi oplader sluttes under bordet til din normale opladeadapter med et Micro USB-kabel. Med i pakken følger der desuden en række små selvklæbende klemmer, så du kan sætte kablet fast på benet præcis på den måde, der passer dig.

Der er lagt meget arbejde i at udvikle et bord med trådløs opladning, som kan være en fast del af hverdagen. Hvad enten det står fremme i stuen eller får gæsterne på cafeen til at blive lidt længere, fordi de kan få opladet mobilen samtidig med, at de nyder kaffen.

Et bord med trådløs opladning alle kan bruge

En af de bedre ting ved dette bord med trådløs opladning er, at man ikke at behøver en bestemt type smartphone for at kunne bruge vores bord. Trådløs opladning i dag bruger Qi teknologien, som både iphones, Samsung mobiler og flere andre smartphone modeller kan bruge.

Det er netop en af grundene til, at det giver mening at lade et bord med trådløs opladning stå fremme hjemme i stuen eller på cafeen - fordi langt de fleste gæster kan få gavn af det.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring anvendelsen af bordet eller alternative løsninger.

Husk, hvis din mobil ikke har trådløs opladning indbygget kan du bruge en af de trådløse modtagere fra shoppen til iPhones eller Android telefoner.

Det er altså ikke kun den elegante løsning, hvor mobilen placeres på bordpladen, der gør et bord med trådløs opladning til en genial løsning. Det er også det faktum, at et bord med trådløs opladning kan bruges af stort set alle, der har en smartphone.

Oplader uden ledning: Få et stuebord med trådløs opladning

En oplader uden ledning. Det er nok den type opladning, de fleste efterspørger for tiden. Hvorfor ikke gøre det lidt nemmere for sig selv og anskaffe et stuebord med trådløs opladning? På den måde er det bare at placere mobilen ovenpå markeringen på bordpladen, smide fødderne op og starte hyggen.

Ingen grund til at bøvle med ledninger, når du skal oplade mobilen. Som nævnt følger der en lille pakke med selvklæbende klemmer med, når du køber et bord med trådløs opladning. Det betyder, at ledningen kun skal sættes fast på bordbenet og i stikkontakten én gang. Derefter er det ligesom at have en oplader uden ledning, fordi du blot skal lægge din mobil ovenpå bordpladen for at oplade.

Når du køber et bord med trådløs opladning, får du samtidig en trådløs oplader på 5W. Qi opladeren er ideelt til bordet, hvor man typisk vil alle mobilen ligge et stykke tid og blive opladet. Fordelen ved et stuebord med trådløs opladning er, at man kan bruge mobilen, mens den bliver opladet. Du samler bare mobilen op fra bordpladen, og tjekker det der skal tjekkes, og når du lægger den igen, sørger Qi opladeren for starte opladningen, hvor den slap.

Ligesom al anden teknologi er formålet med trådløs opladning at hjælpe os i hverdagen. Helst på en måde, der er en naturlig forlængelse af vores rutiner og uden, at vi skal tænke alt for meget over det. Vi er sikre på, at et stuebord med trådløs opladning kan være lige netop dét for dig. En integreret del af hverdagen, der gør det hele lidt nemmere.

Gør livet lidt lettere med et bord med trådløs opladning

Uanset om du foretrækker et cafébord med trådløs opladning eller vil bruge det i stuen, så er WireLessly’s bord med trådløs opladning en god løsning. Ikke blot for dig selv, men også for de gæster, du inviterer inden for.

Det bedste ved det lille mørkeblå bord er, at det passer ind i ethvert hjem. Bordet kan på én gang fungere som et stykke indretning og være en del af en travl hverdag. Hvis du foretrækker nem og hurtig opladning, så er et bord med trådløs opladning i stuen en dejlig løsning.

Med dette bord med trådløs opladning kan du opleve alle fordelene ved Qi teknologien.

Og gøre livet lidt lettere.

  • Trådløs standard: Qi
  • Input: DC5V/2A
  • Transmissions power: 5W
  • Ladespænding: 5V
  • Virkningsafstand: 5-8mmReviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (grå) - transportabel oplader

299.00 Kr.

Tilføj til kurv

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

299.00

Tilføj til kurv

Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (hvid) - transportabel oplader

299.00 Kr.

Tilføj til kurv