Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Sengebord med trådløs oplader

00018

Ikke på lager

849.00 Kr.
Tilføj til kurv
Sov trygt ved dette elegante sengebord med trådløs oplader

Oplev en smidig og let løsning med dette bord med trådløs opladning. Den trådløse oplader er nedsænket i bordpladen, så du få en jævn og ubesværet overflade, hvor den trådløse opladning indgår ubemærket. Et sengebord med trådløs oplader er legende let luksus.

Du får en forfinet udgave af vores bord med trådløs opladning, når du køber dette sengbord med oplader, hvor den indbyggede Qi oplader er i plan med resten overfladen.

Vi har valgt en Qi oplader der matcher med bordpladens hvide farve, så man kun skal kigge efter det simple opladersymbol, når man placerer sin telefon ovenpå bordet for at starte opladningen.

Den indbyggede Qi oplader er kraftfuld og ledningen kan sættes fast til bordbenet under bordet, så bordet fremstår enkelt og fleksibelt.

Et sengebord med oplader giver dig den fulde effekt af Qi opladning

Dette bord er en perfekt måde at opleve friheden ved trådløs opladning. Møbler indgår i alle hjem, og det handler tit om at finde et kompromis mellem design og funktion, når man vælger sine møbler. Med WireLessly’s løsning får du et smagfuldt sengebord med trådløs opladning, hvor opladeren er nedsænket i bordpladen, og du derfor får en jævn overflade.

Men den virkelige værdi ligger i den måde et sengebord med oplader passer ind i hverdagen på. Når man kommer hjem efter en lang for at lægge sig til ro, så er det en dejlig følelse bare at placere sin mobil på bordpladen for at starte opladningen.

Du vågner til en fuldt opladet mobil, og du har ikke behøvet at bøvle med ledninger eller finde kablet i mørket.

Trådløs opladning er bedst, når det indgår som en almindelig del af hverdagen, man ikke behøver at tænke nærmere over. Sådan er et sengebord med trådløs oplader.

Vil du hellere lave dit eget sengebord med trådløs opladning?

  • Trådløs standard: Qi
  • Input: DC5V/2A
  • Transmissions power: 5W
  • Ladespænding: 5V
  • Virkningsafstand: 5-8mmReviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Bordlader - qi oplader til indbygning

Bordlader - Qi oplader til indbygning

269.00 Kr.

Tilføj til kurv

Bord med trådløs opladning

Bord med trådløs opladning

749.00 Kr

Tilføj til kurv

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

269.00 Kr.

Tilføj til kurv