Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

ANKER trådløs oplader 10W PowerWave Pad

00015

På lager

299.00 Kr.
Tilføj til kurv
ANKER trådløs oplader 10W er stilren kvalitet

En ANKER trådløs oplader er garant for kvalitet og et stilrent design. Med denne 10W trådløs mobiloplader fra ANKER får du virkelig power til din mobil. Som en af de få kan denne ANKER trådløs oplader nemlig oplade iPhones med den nyeste iOS-version med 7.5 Watt, mens fx en Samsung mobil kan udnytte alle 10W!

Et enkelt minimalistisk design, runde former og en stærk, skridsikker, TPU overflade er det første man bemærker ved denne ANKER oplader. Der er tænkt over kvaliteten af de enkelte elementer som bør indgå, når der er tale om en trådløs mobiloplader fra en af de bedste brands på markedet.

Men det er ikke kun det ydre ved denne ANKER lader, som er værd at dvæle ved. Når man kigger underfladen, dukker alle de features op, som kendetegner en ANKER Trådløs oplader.

Der er således tale om en trådløs mobiloplader med temperaturkontrol, automatisk intelligent registrering af fremmedobjekter (FOD - Foreign Object Detection), trådløs opladning igennem covers på op til 5mm tykkelse samt 10W trådløs opladning til fx Samsung mobiltelefoner, 7.5W trådløs opladning til nyere iPhones eller standarden på 5W trådløs opladning til andre telefoner.

Denne ANKER trådløs oplader er altså pakket med fantastiske features og der er fundet plads til dem alle indeni et lækkert design.

Der er styr på det hele med denne ANKER oplader

Du er aldrig i tvivl om, hvad der foregår, når du bruger ANKER opladeren. Det skyldes blandt andet, at den automatiske registrering af fremmedobjekter (FOD), fortæller om ANKERs lader bliver brugt korrekt.

Fremmedobjekter som fx kreditkort eller andre metaller kan forstyrre opladningen af din enhed. Derfor vil denne trådløse mobiloplader automatisk blinke blåt, hvis sådanne objekter lægges på opladeren. Hvis kablet eller AC-adapteren, som sættes i denne 10W ANKER trådløs oplader, ikke er kompatibelt, vil opladeren derimod blinke grønt. Er ANKER opladeren derimod korrekt forbundet til strømme, vil den lyse blåt i tre sekunder, hvorefter lyset forsvinder igen.

Når ANKERS oplader er igang med trådløs opladning af din enhed indikeres dette af et lille blåt lys. Med denne ANKER qi oplader er du altså aldrig i tvivl, om din enhed oplades korrekt.

Den automatiske temperaturkontrol sikrer samtidig, at din ANKER oplader eller telefon aldrig overophedes. Outputtet reduceres nemlig med inden temperaturen bliver for høj.

En trådløs mobiloplader med masser af power

Der ikke for sjov at denne ANKER trådløs oplader har fået navnet PowerWave pad. Kraften flyder nemlig igennem denne trådløse mobiloplader.

ANKER trådløs oplader PowerWave pad kan fx oplade en Samsung mobiltelefon trådløst med hele 10W, mens iPhones kan oplades med 7.5W!

Et eksempel på krafterne i denne ANKER trådløs oplader er, at den kan oplade din telefon igennem et cover med en tykkelse på op til 5mm. Langt størstedelen af alle covers har en tykkelse på under 5mm, og du vil altså sagtens kunne beholde coveret på, mens du bruger en trådløs mobiloplader som denne ANKER lader.

  • Størrelse: 100 x 100 * 11.2 mm

  • Input: 5V/2A - 9V/1.67A (Max)

  • Output: 10W (Max)

  • Standard: Qi

  • Certificeringer: CE, FC, RoHS

Features

FOD (Foreign Object Detection):

Blinker blåt = Metalobjekt detekteret

Blinker grønt = inkompatibel AC adapter eller kabel

Konstant blå i tre sekunder, og derefter intet lys = forbundet til strøm

Konstant blå = igang med trådløs opladning af enhed

  • Skridsikker TPU overflade

  • 10W / 7.5W / 5W trådløs opladning

  • Kan oplade gennem covers der er op til 5 mm tykke

  • Temperaturkontrol: Intelligent reduktion af output for at undgå overophedning

Indhold i pakke

1 x trådløs oplader

1 x opladningskabel
Reviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
BASEUS trådløs oplader 10W

BASEUS trådløs oplader 10W med LED Display

299.00 Kr.

Tilføj til kurv

qi trådløs oplader 10w

Qi trådløs oplader 10w - Xoomz

299.00 Kr.

Tilføj til kurv

Trådløs oplader (Fantasy)

Trådløs oplader (Fantasy)

149.00 Kr.

Tilføj til kurv