Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

BASEUS trådløs oplader 10W med LED Display

00014

På lager

299.00 Kr.
Tilføj til kurv
BASEUS trådløs oplader 10W med intelligent LED display

Med denne BASEUS trådløs oplader kan du på et intelligent LED display følge med i, hvor mange watt din mobil oplades med. Vil du tjekke, om din telefon får fuldt udbytte af opladningen er en BASEUS trådløs oplader altså det helt rette valg.

BASEUS trådløs oplader 10W med intelligent LED display har med sin sorte farve, runde former og små features et enkelt, indbydende, look. I midten af opladeren er der et lille symbol, som indikerer, hvor du placerer mobilen for at starte opladningen.

I siden af den trådløse Qi oplader er der et lille rundt LED display, som både viser spændingen (Volt) og effekten (Watt) på opladningen af din telefon.

BASEUS er et anerkendt mærke inden for trådløs opladning af smartphones. Det skyldes, at deres opladere ofte har et både funktionelt og elegant design, mens kvaliteten af selve opladeren er helt i top. Det er også tilfældet for denne BASEUS trådløs oplader 10W.

Det særlige ved denne 10W Qi oplader er dog dens mange intelligente funktioner.

Lav en Qi oplader test med BASEUS trådløs oplader

Én af de features der afslører, at vi har at gøre med en teknologisk smart trådløs oplader, er LED display, der giver oplysninger om den igangværende opladning.

Det er ideelt for dig, der lige har brug for lidt flere informationer end den almindelige bruger af trådløse opladere.

Med LED displayet på denne BASEUS trådløs oplader kan du fx foretage din egen Qi oplader test. Har du en Samsung telefon vil du kunne tjekke, om den oplades med 10W eller 5W. Har du derimod en iPhone kan du lave en test, der viser om telefonen oplades med 5W eller 7.5W.

Det er små funktioner som denne, der gør BASEUS trådløs oplader 10W særlig.

BASEUS trådløs oplader: Én oplader, masser af intelligente funktioner

Det stopper dog ikke der.

BASEUS trådløs oplader 10W har intelligent registrering af fremmedobjekter. FOD (Foreign Object Detection) betyder, at opladeren automatisk registrerer, om der ligger nøgler, ringe eller andre metaller på opladeren. Denne type objekter kan forstyrre opladningen, hvis de ligger på opladeren, mens den er igang med at oplade din telefon.

Med BASEUS trådløs oplader er du også sikker på, at din telefon aldrig bliver for varm. Opladeren registrerer nemlig automatisk, om opladeren er ved at blive overophedet, og reducerer derefter selv opladnings-outputtet. Smart!

Sidst men ikke mindst er der det føromtalte LED display, der løbende giver oplysninger omkring spændingen og effekten af opladningen, så du kan teste, om telefonen oplader som forventet.

  • Størrelse: 100 x 100 * 11.2 mm

  • Input: 5V/2A - 9V/1.67A (Max)

  • Output: 10W (Max)

  • Standard: Qi

  • Certificeringer: CE, FC, RoHS

Features

  • FOD (Foreign Object Detection)

  • Intelligent reduktion af output for at undgå overophedning

  • Intelligent LED display som viser Volt spænding og Watt effekt af opladningen

  • 10W / 7.5W / 5W trådløs opladning

Indhold i pakke

1 x trådløs oplader

1 x opladningskabel
Reviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
qi trådløs oplader 10w

Qi trådløs oplader 10w - Xoomz

299.00 Kr.

Tilføj til kurv

Trådløs oplader til indbygning

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

269.00 Kr.

Tilføj til kurv

Qi billader

iCarer Qi billader 10W (Khaki)

299.00 Kr.

Tilføj til kurv