Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Biloplader - trådløs mobiloplader til bil

00005

Udgået

249.00 Kr
Tilføj til kurv
Trådløs biloplader: Køb en bomstærk trådløs mobiloplader til bilen!

Denne trådløse biloplader er en af de bedste og meste fleksible opladere på markedet. Og så er en trådløs mobiloplader til bilen formentlig en af de smarteste måder at udnytte Qi teknologiens fulde potentiale. Med denne biloplader, lavet i miljøvenligt ABS materiale, er du sikker på at ankomme til din destination med en fuldt opladet smartphone.

En trådløs mobiloplader til bilen er en af de mest elegante måder at oplade sin smartphone på. Det eneste du behøver at tænke på, når du har en trådløs biloplader, er at sætte dig ind i bilen og placere din smartphone mellem de to klammer på bilopladerens “hoved”.

Start bilen. Brug din smartphone som GPS. Lav håndfrit opkald. Afspil musik. Stig ud ved din destination med en fuldt opladet telefon. En trådløs mobiloplader til bilen er på alle måder en befrielse - og samtidig en måde at holde dig og familien sikker på køreturen. Der skal ikke fumles med ledninger.

Denne biloplader er tilmed en af de bedste på markedet. Du får både en biloplader til iPhone -, samsung- eller Huawei telefonen. Qi teknologien virker nemlig til de fleste smartphones. Den trådløse mobiloplader til bilen placeres på instrumentbrættet eller i forruden, og bilopladerens hoved kan rotere 360°. Det betyder frihed, fleksibilitet og fuld power på din smartphone.

Ulempen ved nogle bilopladere er, at de ikke kan sidde ordentlig fast. Med en trådløs oplader til bilen fra WireLessly kan du placere bilopladeren der, hvor det passer dig, og være sikker på, at den sidder fast.

Det roterende hoved gør, at du kan dreje denne biloplader alt efter, hvor du har placeret den. Så er du altid sikker på, at kunne se skærmen på din smartphone. Eller dreje den over mod din medpassagerer, hvis det passer bedre i situationen.

Oplev friheden med en trådløs mobiloplader til bilen

Det smarte ved en trådløs mobiloplader til bilen er, at du fx kan bruge din telefon som GPS, imens du kører. Uden du skal bekymre dig om, at telefonen er flad, når du frem til dit møde eller lignende.

Mange bruger i dag deres smartphone som GPS, fordi Google Maps efterhånden er lige så præcis og pålidelig som en dyr og bøvlet GPS. Med en biloplader sparer du således både penge og bekymringer, fordi du hverken skal bøvle med en dyr og upraktisk GPS, ledninger eller et tomt batteri.

En trådløs biloplader er samtidig en sikker tilføjelse til køreturen. Dels fordi du slipper for at bøvle med ledninger, men også fordi en trådløs oplader til bilen gør det muligt at lave håndfrit opkald.

Sikkerhed på køreturen er alfa omega, og WireLessly’s biloplader gør det muligt at kombinere frihed, tryghed og en super-charged smartphone. En biloplader, der passer perfekt til det travle liv, vi lever.

Trådløs biloplader: Køb en stilren og robust trådløs oplader til bilen

WireLessly’s biloplader er lavet med en sugekop i bunden, som er så kraftig, at den kan klare selv de værste bump. Den sættes fast ved at en kontakt på siden af bilopladeren skubbes ned, så sugekoppen hægter sig fast.

Denne biloplader har et enkelt, men robust, design. Det betyder, at du får en trådløs oplader til bilen, som fremstår stilren og ikke kræver meget plads. Og så kan den sorte farve kan komplimentere enhver bil.

Du får også både en trådløs biloplader til iPhone eller Samsung telefoner, da den indbyggede Qi oplader virker til de fleste smartphone modeller.

Du tilslutter blot denne biloplader til USB-stikket i bilen med det medfølgende kabel. Fremover behøver du kun at lade din telefon glide ind i mellem de to klammer på hovedet af bilopladeren.

 • Trådløs standard: Qi
 • Input: DC 5V/2A
 • Output: 5V/1A
 • Transmissions power: 5W
 • Virkningsafstand: 5mm
 • Miljøvenligt ABS materiale i minimalistisk design
 • Vidde på de to klammer: 50mm - 108mm
 • Hovedet kan rotere 360°
 • Micro USB til USB kabel Størrelse: 16.3 x 7.5 x 7.5 cm
 • Vægt 145g
 • Farve: sortReviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Bambus ladestation

Trådløs ladestation til mobiltelefoner i bambus

199.00 Kr

Tilføj til kurv

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

269.00 Kr.

Tilføj til kurv

Trådløs oplader

Trådløs oplader (Fantasy)

149.00 Kr

Tilføj til kurv