Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Bordlader - Qi oplader til indbygning (Hvid)

00016

På lager

269.00 Kr
Tilføj til kurv
Bordlader - Qi oplader til indbygning

Trådløs opladning i møbler er populært, fordi det spiller godt sammen med den måde, vi bruger mobilen på til hverdag. Denne hvide Qi oplader til indbygning fungerer som en oplader uden ledning, fordi den fx kan indbygges i en bordplade.

Denne bordlader er lavet, så den kan integreres som en trådløs oplader i bordpladen, og på den måde får man en helt ledningsfri oplader, fordi den sættes til stikkontakten under bordet. Det er en elegant løsning, og det trådløse opladersymbol ovenpå bordladeren indikerer på en subtil måde, at man kan placere sin mobil ovenpå for at starte opladningen.

Denne Qi oplader til indbygning er derfor ideel til brug på cafeer, hoteller eller i hjemmet, hvis du er gør-det-selv typen.

Ønsker du fx at indbygge den trådløse oplader i en bordplade eller et andet møbel, kan du nemlig let give dig i kast med det. Du skal blot anvende en hulsav på 60-72 mm, som du bruger til at bore et hul i overfladen af bordet. Opladerens overflade skjuler hullet, og ledningen kan gemmes væk under bordet. På den måde får du en oplader uden ledning, som er flot at se på, nem at bruge og gør livet lidt lettere.

Og faktisk behøver du ikke være handyman- eller woman for at montere denne Qi oplader. Har du et kontorbord med kabelhul, er Qi opladeren nemlig lavet, så den passer lige i størrelsen og kan placeres i hullet, uden man behøver at bore.

Qi oplader til indbygning i cafeborde, på hotellet eller i hjemmet

Har du en café, et hotel eller lignende og ønsker at tilbyde dine kunder trådløs opladning? Du er altid velkommen til at kontakte WireLessly for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Trådløs opladning breder sig stille og roligt i samfundet, efterhånden som flere og flere får mobiler, med Qi opladning indbygget. Hvis du vil være på forkant, og servicere dine gæster på bedste vis - hvad enten det er på cafeen eller dem du har på besøg derhjemme - så er en Qi oplader til indbygning en rigtig god løsning.


Flere analyser peger på, at store mobilproducenter, som fx Apple, arbejder på at fjerne hullet til kabelopladning i deres mobiler, så der kun er Qi opladning indbygget.

Med WireLessly’s Qi lader, får du en oplader uden ledning, fordi den trådløse oplader kobles til under bordpladen.

  • Trådløs standard: Qi
  • Input: DC 5V/2A
  • Output: 5V/1A
  • Transmissions power: 5W
  • Virkningsafstand 5-8 mm
  • Størrelse 136 mm diameter x 9 mm højde
  • Vægt: 100g
  • Farve: hvid/sort

Indhold i pakke

1 x trådløs bordlader 1 x USB kabel
Reviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Bordlader - trådløs oplader til indbygning

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

269.00 Kr.

Tilføj til kurv

Et bord med trådløs opladning

Bord med trådløs opladning

849.00 Kr

Tilføj til kurv

qi trådløs oplader 10w

Qi trådløs oplader 10W (Xoomz)

299.00 Kr.

Tilføj til kurv