Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Ladestation til mobil i mørk bambus

00008

Ikke på lager

199.00 Kr
Tilføj til kurv
Bambus ladestation til mobiltelefoner

Trådløs ladestation til mobiltelefon i minimalistisk design. En lækker mobil ladestation, der er blevet anbefalet til køb i trådløs oplader test af BoBedre. Det mørke træ-look gør denne mobile ladestation til mere end en trådløs oplader - det er også et stykke indretning til det stilsikre hjem.

I en trådløs oplader test af ladestationer fra Ikea, Sony og WireLessly, har Bobedre omtalt denne mobile ladestation, som et af de tre bedste køb af trådløse opladere.

Opladeren kan fungere som en mobil trådløs ladestation, og er lavet i mørk bambus med et minimalistisk design.

Hvis du har en af de nyere smartphones med indbygget trådløs opladning (iPhone 8, iPhone X, Samsung Galaxy S7 eller Samsung Galaxy S8 fx), placerer du blot din mobil på den trådløse ladestation for at begynde opladningen.

Hvis din smartphone ikke har qi opladning indbygget, kan du købe en af modtagerne i shoppen og få trådløs opladning til mobilen. Med en modtager kan du fx bruge trådløs opladning gennem cover, ved at placere modtageren under dit cover.

Køb en trådløs oplader og få lækkert design til hjemmet oveni

En trådløs ladestation til mobilen behøver ikke kun at udfylde en funktion i hjemmet. Den kan også fungere som et stykke boligindretning, hvilket denne ladestation i mørk bambus, er et godt eksempel på.

Den stærke indbyggede qi oplader er gemt væk i et lækkert minimalistisk design, så den trådløse oplader fx kan placeres på et sengebord eller køkkenbord og fungere som ladestation til mobiltelefonen, imens den fungerer som dekoration til hjemmet.

Den trådløse oplader tilsluttes blot din normale opladeadapter med et Micro USB-kabel, og opladeren er klar til brug (der medfølger 15 eller 25 cm USSB-kabel).

Med denne trådløse oplader, der er omtalt som en af de bedste trådløse opladere, er du sikker på både at få en fuldt opladet mobil og et stilsikkert stykke indretning til hjemmet.

  • Indgangsspænding: DC5V
  • Input strøm: 2A
  • Strømforbrug: 5W
  • Ladespænding: 5V
  • Virkningsafstand: 0-8 mm
  • Dimension: 10 X 60 mmReviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Biloplader - trådløs oplader til bilen

Biloplader - trådløs mobiloplader til bil

249.00 Kr

Tilføj til kurv

qi trådløs oplader 10w

Qi trådløs oplader 10W (Xoomz)

299.00 Kr.

Tilføj til kurv

Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (Blå) - transportabel oplader

299.00 Kr.

Tilføj til kurv