Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Qi trådløs oplader 10w - Xoomz

00012

På lager

299.00 Kr.
Tilføj til kurv
Stilfuld og kraftig Qi trådløs oplader på 10w!

Det bedste fra begge verdener: Hvor ofte finder man en 10W Qi trådløs oplader, der kan oplade din smartphone med lynets hast og samtidig er smuk som dagen er lang? Xoomz Qi trådløs oplader 10W er et godt bud til iPhone-, Samsung- og de fleste andre smartphone brugere.

Qi trådløse opladere udvikler sig hele tiden, og mange efterspørger efterhånden et hurtigere output end standarden på 10W! Xoomz Qi trådløs oplader 10W lever i den grad op til de nye krav. Og endnu bedre; den slækker ikke på designet. Tværtimod.

Det minimalistiske design i den trådløse Qi oplader fra Xoomz tager udgangspunkt i det grå stof og det lille runde lædersymbol i midten af opladeren. De grålige nuancer spiller sammen med opladerens hvide underside.

Derudover får man en Qi trådløs oplader på 10W, som både Android-, iPhone, Huawei og de fleste andre smartphone-brugere kan gøre brug af. Det betyder, at opladningen går væsentligt hurtigere end det output på 5W, man er vant til.

Er du på udkig efter en trådløs oplader, du gerne vil have stående fremme, men som også skal kunne oplade en flad smartphone hurtigt, så er Xoomz Qi trådløse oplader på 10W måske sagen for dig.

Qi oplader 10w: Hurtig trådløs opladning følger med

En af fordelene ved at købe en 10W trådløs oplader er, at du kan bruge den uanset om din smartphone understøtter hurtig trådløs opladning eller ej. Har du fx pt. en smartphone der ikke understøtter hurtig trådløs opladning, så kan du alligevel oplade din mobil med standarden på 5W.

Har du derimod en af de nyere smartphones, som understøtter 7.5W trådløs opladning eller kan bruge 10W trådløse opladere, så kan du gøre brug af hurtig trådløs opladning, så snart du har pakket opladeren ud og sat kablet i USB-stikket.

iPhone 8, 8plus, X, XR, XS og XS Max understøtter hurtig 7.5W trådløs opladning, så hvis du har en af disse smartphones vil du altså kunne gøre brug af den hurtige opladning fra starten. Bruger du fx en trådløs modtager til din iPhone 6 eller 7, vil du kunne oplade med et output på 5W.

De fleste Samsung smartphones understøtter 10W trådløs opladning. Har du fx en Samsung Galaxy S9+, S9, S8+, S8, S7 edge, S7, Note 9 eller Note 8, så kan du bruge Xoomz Qi trådløs oplader 10W hurtig trådløs opladning direkte fra pakken. Hvis du har en ældre Android model, der ikke understøtter trådløs opladning fra starten, så kan du købe vores trådløse modtager til Android telefoner i webshoppen og alligevel gøre brug af 5W trådløs opladning.

Hurtig trådløs opladning er efterhånden ved at indfinde sig og med Xoomz 10W Qi oplader, så er du sikker på at få en trådløse oplader der skærer et godt stykke af opladningstiden væk.

En Qi trådløs oplader på 10W med unikt design - og smarte funktioner!

Med Xoomz fabric-design er der tale om en Qi trådløs oplader i høj kvalitet og med et enkelt minimalistisk look. Den trådløse oplader tilføjer værdi til den moderne bolig og sikrer en fuldt opladet mobil uden at stjæle rampelyset. Det lille opladningssymbol i midten af opladeren er lavet i læder, og de velvalgte materialer er kendetegnende for Xoomz Qi trådløs oplader 10W.

Udover at designet er værd at bemærke, så kontrollerer opladeren automatisk den varme som naturligt opstår ved induktiv opladning, som Qi teknologien bygger på. Modsat andre opladere, som man typisk kan finde til under 100 Kr., så kan du altså være sikker på, at din smartphone hverken bliver overopladet eller overophedet med denne trådløse Qi oplader.

Xoomz Qi trådløs oplader 10W er CE, FC og RoHS certificeret, vejer 84 gram og har en opladningsrækkevidde på 8mm og dens dimensioner er 100mm 100mm 11mm.

Opladeren har en god tyngde og størrelse, ligesom stoffet og lædersymbolet sikrer en skridsikker overflade, der gør at man ikke skal fumle med at placere sin telefon det rigtige sted for at opladningen går igang. Det er bare at lægge telefonen på opladeren.

Generelt er det tydeligt at både se og mærke, at Xoomz har gjort sig umage for at lave en trådløs oplader, som man har lyst til at have stående fremme og som løser sit job upåklageligt. Det er helt klart en af favoritterne blandt det store udvalg af trådløse opladere!

  • Størrelse: 100mm x 100mm x 11mm
  • Input: DC5.0/2.0A - DC9.0V/1.8A
  • Output: 10W
  • Opladningsrækkevidde: 8mm
  • Standard: Qi
  • Certificeringer: CE, FC, RoHS

Indhold i pakke:

  • 1 x trådløs oplader
  • 1 x Fast Charge opladningskabelReviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Qi billader

iCarer Qi billader 10W (Khaki)

299.00 Kr.

Tilføj til kurv

Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (blå) - transportabel oplader

299.00 Kr.

Tilføj til kurv

Bambus ladestation til mobiltelefoner

Ladestation til mobil i mørk bambus

199.00 Kr.

Tilføj til kurv