Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Trådløs oplader (Fantasy)

00007

Ikke på lager

149.00 Kr
Tilføj til kurv
Køb trådløs oplader: Billig trådløs oplader er bedst til prisen

Det er ikke svært at finde en billig trådløs oplader på nettet. Når det kommer til at købe trådløs oplader er det dog vigtigt at holde sig kvaliteten for øje. Denne Qi oplader fra Fantasy er et god eksempel på en billig trådløs oplader, der holder kvaliteten.

Gør et godt køb! Trådløs oplader med 15 Watt output! Det er nemt at blive lokket af overskrifter, der lover mere end de kan holde - særligt på nettet. Men er man igang med at købe trådløs oplader, bør man altid se på, om opladerens specifikationer virker realistiske.

Det er muligt at købe en billig trådløs oplader, der holder kvaliteten. Men ser du et prisskilt på 50 eller 75 kr. for en trådløs oplader med et usandsynligt højt Watt-output, så bør du tænke dig om en ekstra gang.

Denne oplader fra Fantasy er et eksempel på en billig trådløs oplader, der gør det den skal - sikrer en uovertruffen trådløs opladning af din telefon hver gang. Det er dét, der gør den bedst til prisen og et godt køb. Trådløs oplader på 5W fra Fantasy oplader din smartphone, når du har brug for det.

Den kan fx stå på skrivebordet ved siden af computeren, på natbordet eller i køkkenet. Uanset hvad er du sikker på at få en billig trådløs oplader af høj kvalitet.

Køb trådløs oplader: Du betaler for det Qi teknologien kan

Det Qi teknologien kan er at oplade din smartphone på en sikker, stabil og effektiv måde - uden du behøver at fumle med ledninger. Det gør denne billige trådløse oplader til en ideel oplader at have stående på bordet ved siden af computeren eller fx i køkkenet.

Det eneste du behøver at gøre er at lægge din smartphone ovenpå Qi opladeren, og så er du igang med at oplade.

Du får en trådløs oplader, hvor der er tænkt over design og funktionalitet. Det røde gummibånd, der går omkring midten af opladeren sikrer, at din smartphone lægger fast på overfladen uden at skride. De røde og sorte nuancer er sikkert match, der understøtter opladerens funktioner: ren power til din smartphone.

Det er altså et eksempel på en relativt billig trådløs oplader, hvor der samtidig er tænkt på design og funktionalitet. Og så er der skabt rum til at fokusere på det Qi teknologien kan - nemlig at sikre stabil og effektiv opladning af din smartphone, som er formålet med en trådløs oplader. Køb den, og du har gjort et godt køb til få penge. Du bliver ikke skuffet.

Billig trådløs oplader holder hvad den lover

Det der er fordelen ved at købe en relativt billig trådløs oplader i forhold til en dyrere model er, at du ikke kommer til at betale unødigt for designfunktioner som ender med at forstyrre mere end de gavner.

Du får en trådløs oplader der er har en virkningsafstand på 0-8mm, et output på 5W som er standarden for Qi opladning og en oplader der virker til både iPhone, Samsung, Huawei mfl. Med andre ord; du får den bedste oplader til prisen.

Husk iøvrigt at du også kan oplade din smartphone trådløst, selvom den ikke har trådløs opladning indbygget. I webshoppen finder du trådløse modtagere til både iPhone 5,6 og 7 samt ældre Android telefoner som fx Samsung Galaxy S4.

Køb trådløs oplader - få alt det, du behøver til en god pris!

  • Indgangsspænding: DC5V
  • Input strøm: 2A
  • Output: 5W
  • Ladespænding: 5V
  • Funktionsafstand: 0-8mm
  • Dimension: 10 x 100 mmReviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Biloplader - trådløs oplader til bilen

Biloplader - trådløs mobiloplader til bil

249.00 Kr

Tilføj til kurv

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

269.00 Kr

Tilføj til kurv

Bambus ladestation til mobiltelefoner

Ladestation til mobiltelefoner i mørk bambus

199.00 Kr

Tilføj til kurv