Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Powerbank (blå) - transportabel oplader

00002

På lager

299.00 Kr.
Tilføj til kurv
Den bedste powerbank

Hvilken powerbank er bedst? Hvilken powerbank skal jeg købe? Det kan være svært at finde ikke bare en god powerbank, men den bedste powerbank. Med en Stone Powerbank på 10400 mAh går du dog ikke forkert i byen. Det ér nemlig en af de bedste powerbanks på markedet. Læs hvorfor herunder.

Du er på jagt efter en powerbank. Det skal ikke bare være en god powerbank - det skal være den bedste powerbank!

Heldet er med dig. Det er nemlig ikke tilfældigt, at Stone powerbanken er en velanmeldt, efterspurgt og populær powerbank. Men hvorfor er det egentlig lige netop dén, mange betegner som den bedste powerbank?

Det skyldes formentlig, at powerbanken lever op til de flestes behov. Med hele 10400 mAh kan Stone powerbank nemlig oplade de fleste smartphones 4-5 gange før den selv skal oplades.

Og så er der selvfølgelig designet. Den elegante overflade, lækre form og flotte farver er med til at rykke Stone fra en god powerbank til en af de bedste powerbanks på markedet.

Nå ja. Og så har vi ikke engang nævnt turbo-opladnings-funktionen endnu. Powerbanken kommer nemlig med muligheden for at oplade din smartphone med et output på hele 10 Watt!

10400 mAh gør Stone til en af de bedste powerbanks

Som vi tidligere har skrevet om i artiklen “Hvad er en powerbank og hvad betyder mAh?”, er mAh et mål for, hvor lang tid en powerbank eller smartphone kan holde batteri.

De fleste smartphones har i dag en batterikapacitet på mellem 1700 og 3000 mAh. Det betyder, at en Stone Powerbank med sine 10400 mAh vil kunne oplade de fleste smartphones 4-5 gange, før den selv skal en tur i opladeren.

Antallet af opladninger er et af de vigtigste kriterier, når man skal svare på spørgsmålet; hvilken powerbank skal jeg købe?

Du kan sagtens købe en lille og god powerbank, der kan oplade din smartphone en enkelt gang. Men risikoen er, at du ikke har fået opladet powerbanken næste gang, du skal bruge den, eller at du kommer til at stå med en kun halvt opladet telefon.

Og de 10400 mAh er netop en af de ting, der gør Stone powerbanken til ikke bare en god powerbank, men til den bedste powerbank for mange. For hvem gider at stå med en næsten afladet powerbank, når man har brug for den?

Ikke bare den bedste powerbank - også den smukkeste!

Man kommer ikke uden om designet, når man skal finde ud af, hvilken powerbank man skal købe. En plastic powerbank kan være pæn, men Stone Powerbankens afrundede hjørner, ru overflade og matte farver gør den til en af de bedste powerbanks for mange. Hvis du vil have en powerbank, du kan hive frem i toget, vise til vennerne eller lade ligge på arbejdet uden kollegaerne kigger skævt, så er Stone Powerbanken et godt valg.

Den dybe mørkeblå farve er populær hos mange. Powerbanken er ikke bare et vedhæng til din smartphone, men en flot og funktionel accessory.

Det er sjældent, man finder et produkt hvor der både er tænkt på det det indvendige og det udvendige! Men der lige én ekstra ting, som gør Stone powerbanken helt speciel.

Ikke bare den bedste powerbank - også en af de hurtigste!

Vi har allerede været omkring det faktum at Stone powerbanken med sine 10400 mAh har et batteri, der er kraftigt nok til at oplade din smartphone 4-5 gange. Vi har også beskrevet powerbankens stilfulde ydre og den mørkeblå nuance, der gør den til en af de flotteste powerbanks på markedet.

Sammen med de faktorer tilbyder Stone powerbankens endnu en ting, der gør den til den bedste powerbank.

Hastigheden på opladningen er nemlig endnu et vigtigt kriterie, når man skal finde svaret på spørgsmålet; hvilken powerbank er bedst?

Stone powerbanken giver således mulighed for at tilslutte to smartphones. Den ene USB-udgang giver mulighed for at oplade din enhed med det klassiske 5W output. Men du kan også bruge den anden USB-udgang og oplade din smartphone med 10W!

Hvis du bruger 10W udgangen kan du oplade din enhed hurtigere end normalt, så du er sikker på at telefonen er klar til brug, når du skal bruge den. Det er i sandhed en funktion der vigtigt, når man skal finde ud af, hvilken powerbank man skal købe.

For at opsummere, så er Stone powerbanken med sine 10400 mAh en virkelig kraftig powerbank. Og du kan være sikker på, at det smukke ydre vil supplere din enhed på bedste vis. Endelig giver powerbanken mulighed for at oplade din enhed hurtigere end andre powerbanks på markedet. Et ægte kinderæg. Det er altså ikke for sjov, når vi kalder det den bedste powerbank.
Reviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (grå) - transportabel oplader

299.00 Kr.

Tilføj til kurv

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

Bordlader - trådløs oplader til indbygning

269.00 Kr.

Tilføj til kurv

Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (hvid) - transportabel oplader

299.00 Kr.

Tilføj til kurv