Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Powerbank (grå) - transportabel oplader

00003

På lager

299.00 Kr.
Tilføj til kurv
Stone Powerbank: Bedst i test!

Powerbank anbefaling: Der findes et hav af powerbanks på markedet, men kun én kan være bedst i test. Powerbank Stone har nemlig været med i flere powerbank test. Politiken og Ekstra Bladet har blandt andet kåret den som den bedste powerbank til prisen.

Stone Powerbank testvinder flere gange

Det kan være svært at finde den bedste powerbank til prisen. Heldigvis findes der forskellige sider, hvor man kan vurdere forskellene fra powerbank til powerbank. Bedst i test undersøgelser er således en god måde, at finde den rigtige powerbank. Anbefaling i forhold pris, funktioner og design kan altså være en kærkommen hjælp, når man søger efter en powerbank.

Det kan også være en måde at finde ud af, hvad man har brug for i forhold til en ny powerbank. Testvinder i Politiken og Ekstra Bladet i henholdsvis 2015 og 2016 var for eksempel Powerbank Stone, som kommer i forskellige farver.

Den du kan se her er i farven grå, og der er ingen tvivl om, at powerbankens smukke ydre kan været en af faktorerne for at kåre powerbanken som testvinder. Også Helpdesken og Datalife har kåret powerbanken til testvinder.

Bedste powerbank til prisen

Det der gør, at Stone i mange tests bliver kåret til den bedste powerbank til prisen er formentlig en kombinationen af dens kraftfulde batteri, smukke ydre og mulighed for hurtig opladning.

Med 10.400 mAh er det svært ikke at være bedst i test. Powerbanken kan med denne batterikapacitet oplade de fleste smartphones 4-5 gange før den selv skal oplades igen. Det er en vigtig feature i en powerbank. Testvinder i Politiken og andre medier bliver man dog ikke uden også at have et stilfuldt design.

For at være den bedste powerbank til prisen er indpakningen nemlig vigtig. Det kraftfulde batteri er her pakket ind i en mat grå farve og en smuk form med afslebne hjørner. Den ru overflade giver den samtidig et råt look og gør, at den ikke tabes så let.

Og så er der en lille ekstra ting ved det her kinderæg af en powerbank. Bedst i test undersøgelserne nævner nemlig også powerbankens mulighed for oplade din enhed med et output på 10 Watt.

Det er med andre ord lynhurtig opladning, og uden tvivl med til at gøre powerbanken bedst i test og den bedste powerbank til prisen!

Stone powerbank: bedst i test og bedst til rejsen

En af powerbankens helt store fordele er, at den er ideel at tage med på rejsen. Det kan være i toget, hvor du gerne vil bruge din enhed, mens den lades op. Det kan være på trekkingturen, hvor video og billeder af landskabet er noget af det, der dræner en smartphones batteri allermest. Eller det kan være til dagen på stranden, hvor der ikke er en stikkontakt i miles omkreds.

Uanset hvad er Stone Powerbank testvinderen et sikkert valg. Og faktisk er den ikke kun god, når du skal have ladet din egen smartphone op. Tager du den med på rejsen er du nemlig sikker på at blive et hit blandt dine venner, fordi der er mulighed for at oplade to enheder på samme tid med denne powerbank.

Anbefalingen herfra er altså, at du ved at vælge Stone Powerbank får en powerbank, der med 10400 mAh kan oplade din enhed flere gange på samme opladning. Du får en smuk og lækker designet powerbank, der er bedst i test flere gange, og som kan oplade din smartphone lynhurtigt. Og så kan du tilmed dele den med dine venner!
Reviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (hvid) - transportabel oplader

299.00 Kr

Tilføj til kurv

Borde med trådløs opladning

Bord med trådløs opladning

749.00 Kr

Tilføj til kurv

Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (blå) - transportabel oplader

299.00 Kr

Tilføj til kurv