Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Powerbank (grå) - transportabel oplader

00003

På lager

299.00 Kr.
Tilføj til kurv
Slip for bekymringer med en transportabel oplader

Teknologi bør skabe rum til, at du kan fokusere på dét, der er vigtigst for dig. Med en transportabel oplader kan du fange det magiske øjeblik på rejsen eller festivalen, ringe til dine nærmeste på vej hjem eller bruge mobilen i træningscentret uden at tænke på, om du løber tør for strøm eller være afhængig af stikkontakter. En transportabel oplader til mobilen giver dig frihed til at bruge tiden på det, du helst vil.

En powerbank fungerer som en transportabel oplader, fordi du kan tage den med dig overalt og bruge den til at oplade din mobil, når du har brug for det.

Og med denne Stone Powerbank behøver du aldrig bekymre dig om, at din mobil løber tør, selvom der er langt til den nærmeste stikkontakt. Bag den grå ru overflade og de afrundede former gemmer der sig nemlig tusindevis af kræfter. Bogstavelig talt - den transportable oplader har nemlig et stort batteri, som du kan læse mere om herunder.

Uanset om du leder efter en transportabel oplader til iPhone eller en Samsung telefon, så er denne powerbank garant for kvalitet. Den skriver sig nemlig ind i en serie af meget anerkendte powerbanks; Stone Powerbanken, som flere gange er anbefalet af kyndige tech-eksperter og medier.

Transportabel oplader til mobil: Powerbanken der holder dig kørende

Er du ofte på farten, har du måske oplevet, at din mobil er løbet tør for strøm på ubelejlige tidspunkter. Det kan være, når du gerne vil læse en spændende artikel, arbejde i toget på vej hjem eller lytte til afslappende musik efter en lang dag. Det kan også bare være, at du har dine busbilletter på mobilen, og så er det er irriterende at opdage, at den er løbet tør for strøm, når man er på vej videre. I sådanne situationer kan en transportabel oplader til mobilen frigøre dig for bekymringer og lade dig fokusere på det, der er vigtigt.

Stone powerbanken er et godt bud på en transportabel oplader til mobilen, fordi den har nok power til at holde dig og din mobil kørende i lang tid - selvom der ikke er en almindelig oplader eller stikkontakt i miles omkreds.

Med 10.400 mAh har powerbanken en batterikapacitet, der betyder at den kan oplade de fleste mobiler 4-5 gange, før den selv skal en tur i opladeren. Samtidig har den transportable oplader en ekstra fed feature, som er, at du kan vælge mellem at oplade din mobil med et output på 10 Watt eller 5 Watt. Det er belejligt, hvis du har travlt eller har brug for at oplade dit batteri hurtigt.

Det er denne slags fleksibilitet som gør Stone Powerbanken til en af de bedste transportable opladere til mobilen, og et rigtig køb!
Reviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (hvid) - transportabel oplader

299.00 Kr

Tilføj til kurv

Borde med trådløs opladning

Bord med trådløs opladning

749.00 Kr

Tilføj til kurv

Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (blå) - transportabel oplader

299.00 Kr

Tilføj til kurv