Forside Webshop Kundeservice Kontakt Blog

Powerbank (hvid) - transportabel oplader

00004

På lager

299.00 Kr.
Tilføj til kurv
Den bedste powerbank til iPhone, Samsung, mfl.!

Hvilken powerbank skal jeg vælge? Det kan være et svært spørgsmål at besvare. Heldigvis virker Stone Powerbank til iPhone, Samsung og stort set alle andre større smartphone modeller. Og ikke nok med det; du får den måske bedste powerbank til iPhone eller den smartphone model, du ønsker at bruge powerbanken til.

Det er ikke svært at finde en billig powerbank til iPhone, Samsung og Huawei-telefoner på nettet. Tværtimod. Det kan derimod være svært at finde den bedste powerbank til iPhone eller det smartphone mærke, du sværger til.

Heldigvis behøver du ikke stille spørgsmål som; hvad er den bedste powerbank til iPhone 6 eller Samsung Galaxy S9? Stone Powerbank på 10400 mAh kan nemlig oplade både iPhone, Samsung og de fleste andre smartphone mærker.

En af de ting mange ejere af iPhone og Samsung telefoner kan nikke genkendende til er, at stå med en flad telefon på det værst tænkelige tidspunkt. Fx på banegården lige når man skulle til at ringe hjem og sige, at toget er forsinket.

Powerbanks til iPhone, Samsung eller Huawei telefoner kommer i alle størrelser, farver og kvaliteter. Det er derfor vigtigt, at kende sit behov, når man skal vælge en powerbank.

Hvilken powerbank skal jeg vælge? Stone Powerbank til iPhone og Android telefoner!

Grunden til, at Stone Powerbanken passer til de flestes behov - hvad enten man bruger Samsung, Huawei, iPhone eller noget helt fjerde - er, at den er stærk nok til, at oplade din enhed 3-5 gange på samme opladning.

Den gennemsnitlige smartphone har i dag en batterikapacitet på mellem 2000 og 3500 mAh. Stone Powerbanken har 10400 mAh, og vil derfor kunne oplade den typiske smartphone mellem 3-5 gange, før den selv skal oplades.

Det gør Stone til måske den bedste powerbank til både iPhone-, Samsung- og Huawei-brugere.

Ikke kun den bedste powerbank til iPhone eller Android-telefonen - også den smukkeste!

Man kommer ikke uden om designet, når man stiller sig selv spørgsmålet; hvilken powerbank skal jeg vælge?

Den hvide Stone Powerbank er måske den mest gennemførte powerbank, der er lavet. Ligesom de andre Stone Powerbanks er den med sine afrundede hjørner, ru overflade og matte farve designmæssigt helt i top!

Den hvide farve giver den dog et ekstra skub i den rigtige retning. Det er ikke svært at forestille sig den som en powerbank til iPhone- eller Samsung-brugeren, der sætter pris på ekstra godt design.

Ikke kun den smukkeste powerbank til iPhone eller Android-telefonen - også den hurtigste!

Men det der gør Stone til den bedste powerbank for en iPhone- eller Android bruger er måske den lille ekstra funktion; Muligheden for at oplade din smartphone lynhurtigt!

Stone Powerbank kommer nemlig med muligheden for at oplade din enhed med et output på hele 10 Watt! Med hurtigladning kan du være sikker på, at du ikke kommer til at stå på banegården uden at kunne ringe hjem og sige, at toget er forsinket.

Det er altså både det kraftige batteri på 10400 mAh, det smukke ydre og muligheden for lynhurtig opladning, der gør Stone Powerbank til det foretrukne valg for både Samsung, iPhone og Huawei-brugere.
Reviews System WIDGET PACK
Har du set disse varer?
Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (blå) - transportabel oplader

299.00 Kr

Tilføj til kurv

Borde med trådløs opladning

Bord med trådløs opladning

749.00 Kr

Tilføj til kurv

Powerbank - transportabel oplader

Powerbank (grå) - transportabel oplader

299.00 Kr

Tilføj til kurv